luni, 24 februarie 2014

Avantajele inchirierii unui autoturism ieftin

        Calculul este foarte simplu. In continuare o sa demonstram impreuna de ce este convenabil sa inchiriem un autoturism din Bucuresti. Aeroportul Henri Coanda este cel mai mare din tara ca volum de pasageri. Acest lucru le permite companiilor low-cost sa ofere bilete de calatorie la preturi foarte mici, daca sunt achizitionate cu mult timp inainte. Asadar, este foarte convenabil sa va achizitionati biletele de avion din timp, la preturi foarte mici, si sa inchiriati un autoturism de pe aeroportul Otopeni. Dupa acelasi principiu functioneaza si companiile de inchirieri autoturisme. Cu cat faceti rezervarea autoturismului mai devreme, cu atat preturile vor fi mai mici. Bun, sa tragem o linie si sa vedem concret care sunt avantajele si care sunt dezavantajele inchirierii unui autoturism:
1. Avantaje:

  • timpul petrecut la volan, in drum spre casa se va reduce semnificativ. Nu mai dormiti prin parcari si nu va mai riscati propria viata conducand pe jumatate adormiti pentru a ajunge mai repede la cei dragi.
  • timpul economisit pe drum il puteti petrece alaturi de persoanele dragi care va asteapta acasa.
  • economisiti bani: nu o sa mai fiti nevoiti sa faceti revizia si sa reparati eventualele defectiuni care pot aparea la autoturism dupa un drum foarte lung, nu mai platiti vignete, nu mai platiti combustibilul si nu in ultimul rand, nu mai cheltuiti bani pe mancare.


2. Dezavantaje:

  • inconfortul provocat de transportul aerian, in cazul in care sunteti o persoana careia i se face rau in avion.
  • in cazul in care aveti un autoturism din gama de lux, nu o sa va puteti bucura de confortul oferit.
Concluzia finala.
Atunci cand esti limitat de concediul de cel mult 2 sapatamani, timpul petrecut alaturi de cei dragi devine CEL MAI PRETIOS TIMP DIN VIATA TA.